Website design

Het ontwerpen van je eigen website kan je kopzorgen geven. En hoewel het soms ingewikkelder lijkt dan het werkelijk is heeft niet iedereen er tijd voor. Het kan gewoon gemakkelijker zijn om website laten maken uit te besteden aan partijen die dit dagelijks doen. Hun deskundigheid betaalt zich dubbel en dwars terug via een professionele website.

Aanpak ontwerp
Zodra je de beslissing hebt genomen om een website te laten ontwerpen is het wel van belang dat je de vragen van de ontwerpers kunt beantwoorden. Je kunt niet helemaal blind instappen en verwachten dat de ander weet welke kant je op wilt met je website. Dus enig idee van je wensen en verwachtingen is wel op handig. Denk daarom van te voren na over zaken als inhoud, onderwerpen of het effect dat je wilt bereiken met je website.

Vragen van de webdesigner
Natuurlijk weet de professionele webdesigner welke vragen hij beantwoord wil hebben, voordat hij ook maar ergens mee start in de ontwerpfase. Zijn expertise tilt jouw website naar een hoger niveau. Maar dat betekent dat hij ook kritisch is. Hij weet wat er mogelijk is met webdesign en hij wil ook alles eruit halen wat erin zit. Dus vraagt hij niet alleen naar de voor de hand liggende zaken zoals kleuren, lettertype en plaatjes. Nee, de webdesigner gaat verder en helpt je tot een gedegen eindproduct.

Na lancering eigen website
Het live gaan van je website is heel spannend. Ineens krijg je e-mails van potentiƫle klanten of stromen de reserveringen via het online reserveringssysteem binnen. Alle modules en extra diensten leveren de exposure en het gemak op die je samen met de webdesigner via je ontwerp tot stand hebt gebracht. Handig is van te voren al te weten dat je na het bouwen van je website ook ondersteund wordt in het onderhoud van je website.