Houd je kennis van de werktuigbouwkunde goed bij

Voor mensen die in de werktuigbouw werken geldt dat ze vaak goed bezig zijn in hun vak maar omdat er veel ontwikkelingen zijn op dat gebied is zo nu en dan een keertje bijscholing volgen geen gek idee. Hiervoor kun je als bedrijf prima terecht bij een opleider zoals Kenteq.

Cursus op de eigen locatie

De opleiding werktuigbouwkunde wordt alleen incompany gegeven. Dit betekent dat deze op het bedrijf waar de cursus voor bedoeld is plaatsvindt. De cursus kan op deze manier dusdanig ingericht worden dat deze helemaal toegespitst wordt op het bedrijf in kwestie. Op die manier levert de theorie die er gegeven wordt ook meteen een effect op in de praktijk. De deelnemers passen de theorie direct toe en kunnen zien wat voor effect deze heeft. Dit werkt goed omdat ze erdoor gemotiveerd raken maar ook zien dat het echt ergens toe leidt. Als ze een algemene cursus volgen of eentje die ze niet of nauwelijks kunnen toepassen heeft dit veel minder effect en levert het ook geen enthousiaste cursisten op.

Bepaal samen hoe het eruit komt te zien

Samen met Kenteq kun je als bedrijf bepalen waar de cursus inhoudelijk over dient te gaan. Hoe dit er dan precies uit komt te zien is voor ieder bedrijf anders. De duur kan verschillen maar ook de materie en de kosten van de cursus. Voor meer informatie over alle mogelijkheden neem je het beste eerst contact op met Kenteq. Zij kunnen je haarfijn vertellen wat er allemaal kan maar ook een offerte voor je maken.

Altijd op de hoogte

Een opfriscursus binnen de werktuigbouwkunde is nooit weg. Er vinden zoveel ontwikkelingen plaats op dat gebied dat je als bedrijf natuurlijk wel bij wilt blijven. Dit levert je dan ook tevreden klanten waaraan je alle nieuwste snufjes op dit gebied kunt aanbieden.