De schoonste klus

Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Het aanbod is groot, maar de juiste keuze maken is niet altijd even makkelijk. Een Eindhovens schoonmaakbedrijf dat zich onderscheidt van de rest is J&S Bedrijfsdiensten BV. Je kunt bij dit bedrijf al meer dan 25 jaar terecht voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Omdat schoonmaken niet de grootste hobby van iedereen kunnen zij de klus voor je klaren en doen dat op een uiterst professionele wijze. Je kunt voor verschillende schoonmaakklussen bij hen terecht, zoals het onderhoud van kantoren, scholen en zorginstellingen. Je kunt echter ook denken aan het verwijderen van graffiti, gevelreiniging, tapijtreiniging en glazenwassen. Behalve voor schoonmaakwerk bieden zij ook tuinonderhoud aan en kunnen ze je kantoor onderhouden, zowel wat betreft de schoonmaakwerkzaamheden als de klusjes die zich voordoen. Tevens kun je voor schilderwerken bij hen terecht. Ze hebben ook een 24/7 alarmeringsdienst die je kunt raadplegen als er grote haast bij een klus is.

Algemeen en gespecialiseerd schoonmaken

J&S werkt voornamelijk in de omgeving van Eindhoven, maar het is ook mogelijk om ze in andere delen van de provincie Brabant in te schakelen. Ze kunnen je panden schoonmaken en schoonhouden met een regelmatige schoonmaakbeurt, maar ook eenmalige klussen zoals het reinigen van een gevel of het verwijderen van graffiti op een ongewenste plaats behoren zeker tot de mogelijkheden. Algemeen poetswerk is mogelijk, maar ook uiterst gespecialiseerd.

Plannen maken

De onderhoudsdienst kan je niet alleen helpen met het oplossen van problemen, ze kunnen ook een plan voor je maken waarin opgesteld wordt hoe een pand onderhouden en gereinigd kan worden, zodat het zo lang mogelijk mee gaat. Het onderhoud hangt nauw samen met de schoonmaak en zo wordt de levensduur van het pand alleen maar langer en wordt er ook gekeken naar wat er allemaal gedaan dient te worden om alles in goede banen te leiden, zowel op klus- als schoonmaakgebied.